Πολιτική Παράδοσης

Η αποστολή των προϊόντων μας λόγο Covid-19 και για όσο αυτό διαρκέσει θα γίνεται σε διάστημα 5-10 εργάσιμων ημερών από τη Γενική Ταχυδρομική μεταφορική εταιρία.
Επιλέγοντας τρόπο πληρωμής με αντικαταβολή, υπάρχει επιπλέον επιβάρυνση 2 €.
Δίνεται η δυνατότητα παραλαβής από την εταιρία.
Η Χρέωση μεταφορικών για την Αττική και την υπόλοιπη Ελλάδα εξαρτάται από το βάρος.

ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΗΣ
Για αποστολή με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,20€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€.

Για αποστολή με παράδοση αυθημερόν εντός καταστήματος της περιφέρειας, η χρέωση ανέρχεται στα 10,46€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 2,46€. Για αυθημερόν αποστολή εντός Αττικής και Θεσσαλονίκης ισχύουν οι χρεώσεις του τιμοκαταλόγου της εταιρείας.

ΠΡΟΣ ΔΙΚΤΥΟ

Για αποστολή προς χερσαίους προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση την επόμενη εργάσιμη ημέρα, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,20€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€. (Για ορισμένους συνδυασμούς πόλης αποστολής – πόλης παράδοσης ο χρόνος μπορεί να επιμηκυνθεί σε 2 εργάσιμες ημέρες).

Για αποστολή προς νησιωτικούς προορισμούς του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,20 € μέχρι τα 2κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€.

Για τις περιοχές εκτός των ορίων των πόλεων του δικτύου της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ, (δυσπρόσιτες περιοχές) με παράδοση εντός 1-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση διαμορφώνεται στα 7,62€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,40€.

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΜΕΤΡΗΤΟΙΣ

Για κάθε αποστολή με εντολή αντικαταβολής μετρητοίς, ανεξαρτήτως προορισμού, η χρέωση διαμορφώνεται στα 4,80 € μέχρι τα 2κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 1,20€.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς, συμπεριλαμβάνουν δε το κόστος τόσο της μεταφοράς όσο και της υπηρεσίας της αντικαταβολής.

Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟ

Για κάθε αποστολή με εντολή παράδοσης Σαββάτου , η επιβάρυνση ανέρχεται σε 1,50€

ΠΡΩΙΝΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Για κάθε αποστολή με εντολή πρωινής παράδοσης , η επιβάρυνση ανέρχεται σε 2,00€

ΕΝΤΟΛΗ ΑΓΟΡΑΣ
Για κάθε αποστολή με εντολή αγοράς η επιβάρυνση ανέρχεται σε 2,00€

Υπηρεσίες Εξωτερικού

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Για αποστολή με παράδοση εντός 2 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 15,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 4,50€. Για αποστολές από Αττική παρέχεται η δυνατότητα για παράδοση σε 1 εργάσιμη ημέρα.

Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς (με παράδοση σε 2-4 εργάσιμες ημέρες).

ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΚΥΠΡΟ

Για αποστολή με αντικαταβολή μετρητοίς προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 5,00€. Μέγιστη αξία αντικαταβολής μετρητοίς είναι τα 2.000€ ανά αποστολή.

Για αποστολή με αντικαταβολή με επιταγή προς Κύπρο, η προσαύξηση επί της βασικής χρέωσης ανέρχεται σε 3,50€.

ΛΟΙΠΕΣ ΧΡΕΩΣΕΙΣ

Για οτιδήποτε δεν αναφέρεται ιδιαίτερα στην προσφορά μας, ισχύει ο εκάστοτε τιμοκατάλογος της Γενικής Ταχυδρομικής ΑΕΕ. Διευκρινίζεται ότι στις ανωτέρω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται ο ΦΠΑ.

ΓΕΝΙΚΟΙ ΟΡΟΙ

Σύμφωνα με τους κανονισμούς της ΙΑΤΑ, η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον όγκο και το βάρος της. Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης της αποστολής (ΜΗΚΟΣ Χ ΥΨΟΣ Χ ΠΛΑΤΟΣ σε εκατοστά/5.000) είναι μεγαλύτερο από το βάρος ζυγίσματος, η χρέωση γίνεται σύμφωνα με το αποτέλεσμα της ογκομέτρησης. Για τις αποστολές προς Κύπρο το μέγιστο βάρος ανά αποστολή είναι τα 32 κιλά και κάθε αποστολή μπορεί να αποτελείται από μόνο ένα τεμάχιο.

Σημείωση

Το κατάστημα μας δεν φέρει ευθύνη για αλλαγές στην τιμολογιακή πολιτική της μεταφορικής εταιρίας. Πριν την αποστολή του δέματος σας παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο τηλ. 27310-29355 για να ενημερωθείτε επακριβώς αναφορικά με τις τρέχουσες τιμές μεταφορικών που θα χρεωθείτε.

ΑΛΛΕΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΕΣ

Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταφορικής εταιρίας ύστερα από απαίτηση του πελάτη. Θα πρέπει να προηγηθεί τηλεφωνική επικοινωνία με το κατάστημα μας για να κανονίσουμε τους όρους και τις συνθήκες αποστολής της παραγγελίας σας.